sf_cph_logo-1

LØRDAG DEN 5. NOVEMBER KL. 10-17. FESTIVAL FOR OSTENØRDER. Kom med til en hel dags smagning af danske og skånske håndværksoste, ostefaglige indlæg, debatter og smagninger, specialøl, -vin og cider, brød, honning og kaffe, når Slow Food, det gastronomiske vækst- og iværksætterhus CPH Food Space og ostekulturkampagnen Ost & ko inviterer til festival for ostenørder.

 

10.40 Velkommen
Slow Food Københavns formand Johan Dal åbner scenen
Torsten B. Jacobsen (Copenhagen Food Space) byder velkommen til huset

10.45-11.30 Ostedebat 1
Ost på rå mælk, modereret af Jannie Steensig Vestergaard
Paneldiskussion + spørgsmål fra salen

11.45-12.30 Ostedebat 2
Affinage – ostekunst for viderekomne
Jacob Hicks fra Neals Yard Dairy fortæller om sine erfaringer

 

12.45-13.30 Ostedebat 3
Ølrevolution og ostekultur, modereret af Hardy Jensen

 

14.00-14.30 Smagning A (75 kr. Køb billet her)
Ost på rå mælk, kommenteret af Jannie Steensig Vestergaard
Smag udvalgte håndværks- og råmælksoste.

14.45-15.15 Smagning B (75 kr. Køb billet her)
Affinage – ostekunst for viderekomne
Præsenteret af Emilie Daugbjerg Christensen og Marie Linea Østergaard

15.30-16.00 Smagning C (75 kr. Køb billet her)
Øl (og andre drikkevarer) og ost, præsenteret af Mette Aaskov Lassen (Arla Unika)
Ost passer godt til øl. Eller er det omvendt? Men hvilke og hvordan og hvorfor?

 

Slow Cheese Copenhagen 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *