Enghavegård Osteri blev etableret i 2001. Det ejes og drives af Henrik Walther-Larsen som er uddannet mejerist og mejeriingeniør. Henrik har erfaring fra mejerier i Danmark og som rådgiver i Mellemøsten, Afrika og Kina. 80 ugentlige arbejdstimer ligger der i osteproduktionen, og herudover er der ansat en medhjælper 20 timer om ugen.  Tidligere har Enghavegård været træningssted for unge fra udviklingslande, der gerne ville lære at lave ost.


Oste

Enghavegård Alba

Oprindeligt en ostetype fra Balkan, Middelhavsområdet og Mellemøsten. Karakteristisk med mange uregelmæssige huller, salt smag og en markant syrlig aroma ...
Læs Mere

Enghavegård Alba Pikant

Oprindeligt en ostetype fra Balkan, Middelhavsområdet og Mellemøsten. Karakteristisk med mange uregelmæssige huller, salt smag og en markant syrlig aroma ...
Læs Mere

Enghavegård Danbo

Mellemlagret let syrlig og aromatisk med præg af overflademodning. Fremstilles også med kommen. Serveres med Danbo er osten på den ...
Læs Mere

Enghavegård Danbo med kommen

Mellemlagret let syrlig og aromatisk med præg af overflademodning. Den tilsatte kommen er et typisk nordisk og nordtysk træk, som ...
Læs Mere

Enghavegård Den Sjællandske Ost

Cremet konsistens med en kraftig, aromatisk duft og smag. Tilsat krydderier. Serveres med Indgår som et ostebord som en af ...
Læs Mere

Enghavegård Enghave

Mild eller mellemlagret let syrlig og aromatisk, karakterfuld overflademodnet ost. Serveres med Anrettes med rugbrød eller hvedebrød og serveres med ...
Læs Mere

Enghavegård Ho

Blød ost, som modnes med mejeriets rødkitkultur i ca. 10 uger. Serveres med Kan indgå som en del af et ...
Læs Mere

Enghavegård Ho 1750

Cremet konsistens med en kraftig, aromatisk duft og smag. Serveres med Indgår som et ostebord som en af de kraftigt ...
Læs Mere

Enghavegård Ho Holme

Komælksost som overflademodnes med osteriets rødkitkultur i ca. 6 uger. Herefter smøres osten med kvas fra rødvinsdruen Rondo, en sort ...
Læs Mere

Enghavegård Ho Mjød

En rødkit dessertost smurt med mjød. Fremstilles i begrænsede mængder og kan være udsolgt. Serveres med Kan indgå som en ...
Læs Mere

Enghavegård Ho Porse

En rødkit dessertost smurt med porsesnaps. Fremstilles i begrænsede mængder og kan være udsolgt. Serveres med Kan indgå som en ...
Læs Mere

Enghavegård Pikant

Skorpefri Havarti med pikantkrydderier (løg, dild og rød peber). Serveres med Anrettes med rugbrød eller hvedebrød og serveres med pilsner ...
Læs Mere

Enghavegård Samsø

Mellemlagret med aromatisk sødlig, nøddekerneagtig aroma. Findes også som en mild, blød skorpefri ost. Serveres med Anrettes med rugbrød eller ...
Læs Mere

Enghavegård Svenbo

En dansk emmentaler-type, med den typiske let sødlige og karakteristiske aroma. Serveres med Serveres som del af et ostebord, i ...
Læs Mere

Find vej

Enghavegård Osteri

indlæser kort - vent venligst...

Enghavegård Osteri 55.593307, 8.318970 Enghavegård Osteri Ho Bugt Vej 176852 VardeMere information