Endelig kan man få en dansk camembert, der kan matche de bedste franske – duften, den bløde konsistens, smagen der folder sig ud og varer ved. Per Sorup og Hårbølle Mejeri har nu i 5 år spredt begejstring blandt ostekendere, smagsnørder og restauranter.

Hårbølle ost er ikke en tilfældighed, men bygger på jersey mælk fra nabogården, håndværk fra Andalusien, ostekulturer fra Frankrig og viden fra Pers fortid som mikrobiolog. Derfor bliver man oplyst og beriget når man kommer på Hårbølle Mejeri. Det er værd at fejre.

Du er velkommen til fødselsdags reception lørdag 1.oktober 2016 klokken 14-17 på Hårbølle Mejeri, Brøndegårdsvej 7, Hårbølle, 4792 Askeby.

Dagens program finder du på www.harbollemejeri.dk

haarboelle-mejeri-bygning

Hårbølle Mejeri – 5 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *